Анкета

Как се мотивирам за спорт?
 
Банер

Регистрация

Банер
Банер

Автори

Приятели

Вие сте тук:Начало»Fine Line »В перфектна форма само за един месец - програма на Файн Лайн
Вторник, 15 Май 2012 11:20

В перфектна форма само за един месец - програма на Файн Лайн

От Витаминаспорт
Оценете статията
(1 Оценка)
В перфектна форма само за един месец - програма на Файн Лайн www.google.es
Спести 600 лева и постигни ПЕРФЕКТНА ФОРМА САМО ЗА МЕСЕЦ с програмата на Fine Line. Хранителен режим. Доставка на храна. Движение – Power plate. Антицелулитни процедури с IMPACT. Хранителни добавки. Всичко това на специална цена от 1182 лева. Витаминаспорт горещо препоръчва перфектния продукт, който Fine Line създаде за перфектна форма през летния сезон. С фирмата за здравословен начин на живот добрата физическа форма може да бъде постигната само за 30 дни. Екипът на Файн Лайн, съвместно с експерта по физиотерапия и рехабилитация, д-р Силвия Паскалева, са автори на една лесно изпълнима, приятна и бърза програма за възстановяване на жизнените сили след студените месеци.
Какво ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да знаете, преди да вземете решение дали си струва да опитате да влезете във форма с програмата ПЕРФЕКТНА ФОРМА САМО за 30 дни на фирмата за здравословен начин на живот Файн Лайн?

 

1. КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА програмата ПЕРФЕКТНА ФОРМА САМО ЗА МЕСЕЦ?

Хранителен режим

Дипломиран лекар-диетолог и специалист по хранене от екипа ни изготвя индивидулен хранителен режим, който е съобразен с Вашите специфични особености като физика, хранителни Caloriasнавици, вкусове, евентуални медицински проблеми и др. Ще ви бъде направен преглед, с който се цели: обективна презенка на метаболизма Ви, изчисляване на необходимия дневен калориен прием според конкретната цел и измерване на основни показатели, описващи състоянието на Вашия организъм като тегло и най-вече процент телесни мазнини, вода и мускули със сегментното им разпределение, Body Mass Index, метаболитна възраст и др.

 

Доставка на храна

Вашият индивидуален хранителен режим ще бъде изпълнен от нас. Ние ще приготвяме храната Ви всекидневно и ще доставяме до посочения от Вас адрес по пет ястия дневно. Нашите професионални готвачи и специализираната ни кухня ще се погрижат да получавате през този месец балансирана и здравословна гурме храна, като ястията няма да се повтарят през месеца.

 

Движение – Power plate

10 минутна програма, която се равнява на час и половина тренировка във фитнеса! След този 1 месец ще започнете да усещате тялото си по съвсем различен начин – тонизирано, лекo и atleta-3готово за ежедневните предизвикателства. Уредът Power plate провокира между 30 и 50 свивания в секунда, което не може да се постигне с никой друг уред, изобретен до този момент. Благодарение на тази интензивност, мускулите използват между 95 и 97% от капацитета си. При обикновена тренировка, натоварването е до 40%.


Само два пъти седмично по 10 минути са оптимални за разграждането на мазнините, изглаждане на кожата, увеличаване на мускулатурата, засилване на кръвоснабдяването и премахване на стреса. Само за 10 минути, човек постига същия тренинг – ефект, както с дълга, натоварваща, традиционна тренировка от 1.30 ч. Тайната се крие в това, че всички мускулни влакна взимат участие в неволевите съкращения на мускулите, предизвикани от вибрациите на Power-Plate. Да не забравяме, че дори самата кралица на поп-музиката Мадона се възползва от програмата Power Plate и заявява, че дължи идеалната си фигура именно на нея.

 

Антицелулитни процедури с IMPACT

SORISA създаде истинска алтернатива на хирургичната липосукция, уредът IMPACT. Той е най-ефективното решение в борбата с локалните мазнини. Изключително бързо и ефективно намалява обема на третираните зони, използвайки ултразвук с честота 40 KHZ и директният ефект на кавитацията върху адипоцитите. В допълнение IMPACT комбинира кавитацията с електропореза на неинвазивна мезотерапия, която увеличава антицелулитния и стягащ ефект. IMPACT е глобално решение програми за тяло, защото само с една процедура елиминира локалните мазнини, намалява целулита и стяга кожата. Така Вие ще бъдете доволни още от първия ден, защото ще видите ефекта! Ще се учудите как след всяка процедура се наблюдават видими резултати...


Комбинацията от кавитация и електропореза осигурява процедури за тяло, ефективни не само върху локалните мазнини, но също така решава и други проблеми на тялото като целулит и отпусната кожа... IMPACT е метод, който може да бъде прилаган на различни зони от тялото – корем, бедра, глутеуси, гръб и ръце. Процедурите могат да се провеждат през цялата година. Доказаният ефект прави терапията с IMPACT най-желаната процедура на пазара в момента, и то от представители на двата пола.

 

Хранителни добавки

2. КОЛКО ВРЕМЕ ПРОДЪЛЖАВА програмата ПЕРФЕКТНА ФОРМА САМО ЗА МЕСЕЦ?

Само за един месец можете да постигнете невероятни резултати. Комбинацията между хранителен режим, Power-plate и IMPACT процедури може да ви помогне да избегнете дългата борба със свалянето на килограми, оправяне на настроението или повдигане на самочувствието. Само за месец ще се почувствате отново живи, леки и красиви!

 

Futbol_Nutricion-4

3. КОЛКО СТРУВА програмата ПЕРФЕКТНА ФОРМА САМО ЗА МЕСЕЦ?

Тази програма на Fine Line предостява уникална възможност за вас - всяка една от посочените услуги се предлага на изключителна цена. Само сравнете!

 

Преглед при диетолог и изготвяне на индивидуален хранителене режим: редовна цена – 50 лева/ цена в програмата – 25 лева;

 

Приготвяне и доставка на храна за 1 месец: редовна цена – 904,80 лева/ цена в програмата – 725 лева;

 

Power plate за 1 месец (8 посещения): редовна цена – 120 лева / цена в програмата – 96 лева;

 

Impact процедури за 1 месец (6 броя): редовна цена – 672 лева / цена в програмата – 336 лева.

 

Обща сума на предлаганите услуги извън програмата – 1746,80 лева


Специална цена за Програмата – 1182 лева. В програмата на Fine Line спестявате близо 600 лева, а постигате невероятен резултат само за 1 месец! Файн Лайн ви очаква!

Add comment