Анкета

Как се мотивирам за спорт?
 
Банер

Регистрация

Банер
Банер

Автори

Приятели

Вие сте тук:Начало»Игри»Спечели ВИП Презареждане на стойност 120 лева
Понеделник, 14 Февруари 2011 11:09

Спечели ВИП Презареждане на стойност 120 лева

От Витаминаспорт
Оценете статията
(2 оценки)
Включете се в «мозъчната» тренировка на Витаминаспорт – координация, сила и находчивост...в отговарянето на витаминозни въпроси. Вторият трофей е още по-апетитен от Чашата на Икер Касияс, която спечели Моника Стоянова. Кинезитерапевтичен център «Калоян Нов Силует» ви подарява ТЕРАПИЯ на стойност 120 лева, която включва идивидуална тренировка, сауна, масаж и солариум. Цели 2 часа, в които да ПРЕЗАРЕДИТЕ като Вип Персона в ръцета на кинезитерапевта Калоян Колев. Единственото условие е да се регистрирате като потребител на Витаминаспорт и да отговорите на 3 «витаминозни» въпроса.
Веднъж станал част от ОТБОРА на Витаминаспорт, всеки месец ще имаш възможност да се бориш за нови и по-хубави награди.

В игрите с награди на Витаминаспорт може да участва всеки.

Nagrada

Единственото изискване е спортно-витаминозна страст и валиден сертификат за витаминЧО...който се получава лесно. Необходимо е да се регистрираш като потребител - кликни тук

 

Играта с награди на Витаминаспорт е както индивидуална, така и отборна надпревара. Колкото повече твои приятели се регистрират, толкова по-голям става шанса да спечелите ХИПЕР здравословната награда ВИП Презареждане на «Калоян Нов Силует».

 

Вторият трофей е много апетитен, особено за ценителите на здравето и добрата физическа форма. Веднъж станал част от ОТБОРА на Витаминаспорт, всеки месец ще имаш възможност да се бориш за нови и по-хубави награди.

 

Същност на играта: Регистрирай се, като кликнеш тук, и попълни анкетата.

 

Награда: Кинезитерапевтичен център «»Калоян Нов Силует» ви подарява ТЕРАПИЯ на стойност 120 лева, която включва индивидуална тренировка, сауна, масаж и солариум. Цели 2 часа, в които да ПРЕЗАРЕДИТЕ като Вип Персона, в ръцета на кинезитерапевта Калоян Колев.

 

Кой ще спечели: Печелившият ще бъде определен от администраторите на сайта, като критерият за най-точен и кратък отговор и на трите въпроса, ще бъде решаващ при оценката. Питанките са вдъхновени от публикации в сайта, търсете «подсказвачките» тук при нас – Витаминаспорт е наръчник за физическа култура и забавление.

 

Срок на играта :14 – 28 февруари 2011 година

 

Спечели 120 лева в Седмично ВИП Презареждане...регистрирай се сега - кликни тук

 

Успех и довитаминстване!

1 Коментар

  • Връзка към коментар Елисавета Сряда, 02 Март 2011 15:09 от Елисавета

    Наградата от съвместната игра на Витаминаспорт и Кинезитерапевтичен център «Калоян Нов Силует» СПЕЧЕЛИ Ваня Димитрова. Честито! Терапията на стойност 120 лева включва 2 часа масаж, персонална тренировка, сауна и солариум. Едно истинско ВИП Презареждане в ръцета на кинезитерапевта Калоян Колев.

    На всички приятели и участници в Игрите на Витаминаспорт , благодарим за чудесните отговори, които правят нашето общо ВИТАМИНОЗНО-СПОРТНО образование, още по-богато! Честита Баба Марта!

    Очаквайте предизвикателството за месец МАРТ, игра с награда за феновете на Барселона, Реал Мадрид, Валенсия...

    Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Add comment