Анкета

Как се мотивирам за спорт?
 
Банер

Регистрация

Банер
Банер

Автори

Приятели

Вие сте тук:Начало»Моите малки успехи »Здравословното хранене е ласка към цялото ви същество
Петък, 18 Май 2012 10:14

Здравословното хранене е ласка към цялото ви същество

От Витаминаспорт
Оценете статията
(3 оценки)
Мария Бургелова Мария Бургелова
При първата ми консултация със специалист по здравословно хранене се наложи да напиша списък с какво точно се храня. Той смело задраска 50% от нещата, които поемах ежедневно, написа ВОДА с големи букви и ми каза да добавя много белтъци и овесени ядки към диетата си. Излишно е да казвам колко е трудно да ядеш само пиле, салата, вода, овесени ядки и белтъци. Мислех, че ще полудея. Смятах, че храната е мой първи враг и мразех да мисля за нея. Случайно (но нали няма нищо случайно в живота) попаднах на Витамина Спорт и при разговорите ми със специалистите открих ЦЯЛА НОВА ВСЕЛЕНА.
Нито веднъж не чух забрана. Програмите бяха толкова близки до ритъма ми на живот, че съвсем естествено започнах да черпя идеи и вдъхновение от тях всеки ден. Всяка стъпка ме водеше към един по – качествен начин на живот без стрес, без усилия, без ТРЯБВА, само с желание, любов към вкусната храна и живота. Нима всеки един от нас не е роден да бъде щастлив?

hranene-7

Забелязвам, че все по - малко хора напоследък смятат, че здравословното хранене е равно на глад или на хранене с "невкусни" храни. Затова съм щастлива, че повече хора могат да прочетат "Рецепта в снимки" на Витамина Спорт и всеки ден да добавят нова вкусна рецепта в живота си.


Какво всъщност според вас е здравословното хранене?

 

Важно за здравето? НЕ!

 

Важно за това да изглеждаш добре? НЕ!

 

Здравословното хранене е много повече.

 

То е любов към себе си.

 

То е една ласка за цялото ви същество.

 

Това, на което ме научи Витамина Спорт е да обичам себе си с цялата си душа. Безрезервно.

 

Благодаря ти, Ели!
Обичам те!
Мария Бургелова

Управител на fabrikasport.com

Add comment