Анкета

Как се мотивирам за спорт?
 
Банер

Регистрация

Банер
Банер

Автори

Приятели

Вие сте тук:Начало»Събития»Витаминаспорт става нещотърсач и попада в схватка
Четвъртък, 04 Август 2011 21:33

Витаминаспорт става нещотърсач и попада в схватка

От Елисавета Шидерска
Оценете статията
(2 оценки)
fofo: PETRA fofo: PETRA
Или поне така ми се иска да звучи заглавието на статията, която разказва за откритата тренировка на Витаминаспорт, която се проведе в парка пред Спортното министерство в събота 31 юли, 2011 година. Веднага обяснявам, че заглавието дължи произхода си на "Пипи дългото чорапче". В главата, в която Пипи се провъзгласява за нещотърсач, Томи и Аника питат какво всъщност представлява тази професия? Отговорът на героинята на Астрид Линдгрен е следният - "Светът е пълен с разни неща и наистина има нужда някой да ги потърси и намери. Именно това правят нещотърсачите." Съвсем по пипилотски, професионално и с много ентусиазъм, Витаминаспорт и Фабрика спорт потърсихме сподвижници за спортуване и забавление...в парка пред Спортното министерство. Ето в образ и картина, намереното там...последвайте ни малки и пораснали нещотърсачи!?
Три в едно...три поколения в едно упражнение! И това е чистата истина...мръсната, вода й подляхме! Спортувахме и се забавлявахме заедно. И същевременно си побъбрихме за здравословните навици, храненето, хигиената в спорта, здравословното отслабване, тренировъчните трикове и похвати за влизане във форма...
Vit-1

Участието в откритата тренировка и изпробването на уредите за упражнения у дома бе БЕЗПЛАТНО. Приятелите на нашите приятели също потренираха с нас...

Vit-2

Всички уреди за тренировка в домашни условия могат да бъдат намерени във Фабрика спорт на интернет адрес: www.fabrikasport.com

Vit-3

Повече подробности за тренировъчните програми за поддържане на добра физическа форма, можете да прочете в рубриката "Персонални тренировки" - кликни тук.

Vit-4

За храненето и ценните съвети, които си разменихме на тревната площ пред Спортната палата в София, ще откриете в следния линк - хранене.

Vit-5

Какво означава "интегрален" и всичко по интересно относно интегралната общо-физическа подготовка, можете да намерите тук - интегрална форма.

Vit-6

За спортовете на открито, които помагат за сваляне на килограми и повишаване на мускулната потенция, чиято ефикасност и ефективност обсъдихме по време на откритата тренировка в градинката пред Спортното министерство, повече информация може да откриете в рубриката "Чист въздух" - кликни тук.

Vit-7

Новостите в спортното облекло, уредите за тренировка, модните тенденции, налагани от ГОЛЕМИТЕ в спорта, техните лични истории, бизнеса и съвременните постижения в спортната психология, се намират в рубриката СТИЛ и бяха най-обстойно обсъдени от участниците в нашето спортно-занимателно събиране! 

Vit-9

За малки и големи, за Пипи и Аника, за възрастни и още по-млади...за всички онези мили дами, които искаме да се чувстваме винаги във форма, вашето "женско царство" - кликни тук.

Vit-8

За Томи (братчето на Аника), за мъжагите, които не се страхуват да работят като нещотърсачи, за любителите на спорта и джаджите...препоръчителен линк тук.

Vit-11

За всички ВАС, любители на спорта и здравословния начин на живот...спорт и здраве...и пак ще ви чакаме на следващата открита тренировка на Витаминаспорт и Фабрика спорт...много скоро! Добре се вижда,че не боли, не вадим зъби с конец, нито пък влизаме в схватки...освен ако не ни предизвикат! Единственото, което целим е да се забавляме спортувайки. И да бъдем здрави. Не забравяйте....нещотърсачите са хора, които първо ТЪРСЯТ и после НАМИРАТ разни интересни неща. И ние сме абсолютно съгласни с Пипи, нейното дълго чорапче, господин Нилсен, Томи, Аника, Мария, Митко, Дани, Иво, Лъчо, Крис, Вили, Марги, Веселен, Ани, Ели и многобройните ГОЛЕМИ и МАЛКИ нещотърсачи на спортни емоции, които говорят езика на ВИТАМИНАСПОРТ!

Vit-10

1 Коментар

  • Връзка към коментар Kris Dyakov Петък, 05 Август 2011 11:48 от Kris Dyakov

    mnogo hubavi snimki !!!

    Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Add comment