Анкета

Как се мотивирам за спорт?
 
Банер

Регистрация

Банер
Банер

Автори

Приятели

Вие сте тук:Начало»Стил»Спортни герои»Кетап за ТАЕН АГЕНТ се получава след мисия с Кристияно Роналдо
Четвъртък, 03 Февруари 2011 15:26

Кетап за ТАЕН АГЕНТ се получава след мисия с Кристияно Роналдо

От Витаминаспорт
Оценете статията
(2 оценки)
Кристияно Роналдо се изплъзва дори и на Тайната полиция в Испания. Един от изпитите за влизане в секретните служби на Кралството се състои в установяване на контакт със СR7 без разкриване самоличността на полицая, нито целта на разговора му с футболиста на Реал Мадрид. „Испанският Джеймс Бонд" трябва да премине през фенове, журналисти, персонална охрана...за да установи нормален контакт със звездата на кралския клуб. Невъзможна мисия или достоен завършек на първия семестър в училището на тайни агенти!?
Феноменът Кристияно Роналдо не познава лимити, достига до всички кътчета, дори до Полицейските служби в Испания. Ръководство на Тайните служби е инициатор на една нова и особено интересна проба за вземане на шпионски кетап. И се налага да отбележим, че това не е никаква шега, нито зле скроен виц за испанския вариянт на Джеймс Бонд, въпреки че много прилича на такава.

Истинската история се разиглава по време на изпит за достъп до Службите за информация, сиреч до Тайните служби на испанската полиция. За да влязат за обучение в тази елитна група, кандидатите минават през какви ли не проби за оцеляване, някои с големи daniel-craig-james-bondфизически изисквания, други – направо в стил „сървайвър". Като например - да се намери за рекордно кратко време монета от вече не съществуващите песети, с номинална стойност 1 песета и с лика на Франсиско Франко. Да се сдобие с един грам кокаин без пари, и без нищо което да бъде използвано като стока за размяна. Да пропътува от едно място до друго в Мадрид или из цяла Испания, за точно определено време без да притежава ни евро в джоба, без мобилен телефон, без документи...


Едно от тези изпитания, превърнало се в „черешката на тортата" обаче, е кандидатът да се приближи и заговори някой известен персонаж. Идеята, която дошла в главите на управниците на Тайната Полиция за този курс била да се постигне нормален контакт /разговор, интервю/ с нападателя на Реал Мадрид Кристияно Роналдо.


Такова изпитно билетче изтеглил един от кандидатите за таен агент. Испанският Джеймс Бонд обаче трябва да постигне целта си, без самият футболист да разбере, че случващото се е част от тест за влизане в редиците на секретната полиция. Кристияно Роналдо не бива и да научи истинското име на кандидат-шпионина.

 

Първо въпросният първокурсник опитал да се прибилжи невинно към Спортния град „Валдебебас"...и - нищо. Невъзможно било да доближи португалския национал. Разбира се, студентът не се признал за победен след първия несполучлив опит и отишъл на стадионCR7-33 „Сантяго Бернабеу". И отново...нищо. Оказало се „мисия невъзможна" да се срещнеш лице в лице Кристияно Роналдо.

 

За щастие неуспехът в тази проба, не станал мотив за „скъсването" на кандидат-полиция. Неговите началници взели под внимание, фактът че случайното доближаване до Кристияно граничи с невъзможното, имайки предвид огромния брой фенове и журналисти, които преследват ежедневно звездата на белите. Всекидневието на Кристияно, извън футбола, също не е нещо, с което живеят нормалните хора, така че да го срещнеш случайно по улиците на Мадрид е равносилно на печалба от лотарията.

Остава утешението, че разумните тайни агенти не са градска легенда, нали?

Add comment