Анкета

Как се мотивирам за спорт?
 
Банер

Регистрация

Банер
Банер

Автори

Приятели

Вие сте тук:Начало»Вашите статии»Спортна подготовка»Варна, най-доброто място за спортуване в България - II-ро предложение
Петък, 06 Май 2011 10:58

Варна, най-доброто място за спортуване в България - II-ро предложение

От Витаминаспорт
Оценете статията
(63 оценки)
Ивелина Динкова от Варна смята, че нейното родно място е най-доброто за спортуване в България защото - "Градът е известен с много спортни изкушения, и разбира се, с небезизвестната морска градина. Лично аз съм привърженик на тенис на корт и за това ви изпращам снимки от там. Чудесно местенце за спортуване и разтоварване на събралата ни се негативна енергия."
Ако и ти уважаеми читателю на Витаминаспорт, смяташ, че ВАРНА е най-доброто място за спортуване в България и имаш същите аргументи като Ивелина, гласувай за нейното предложение. Кортовете за тенис във Варна - чудесно местенце за спортуване и разтоварване!

Varna2-4


1 Коментар

  • Връзка към коментар Елисавета Четвъртък, 26 Май 2011 13:21 от Елисавета

    Играта с награда чехли с логото на РЕАЛ Мадрид приключи. Печелившият ни читател е ... Ивелина Динкова от Варна. Нейното предложение "Варна - най-доброто място за спортуване в България, II предложение" събра общо 63 гласа. Честито на Ивелина и много спортни успехи за любителите на тениса в морската столица на България!
    Довитаминстване и до следваща ни игра, приятели!

    Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Add comment