Анкета

Как се мотивирам за спорт?
 
Банер

Регистрация

Банер
Банер

Автори

Приятели

Вие сте тук:Начало»Женско царство»Сексът и градът...само, че в Мадрид и по български
Четвъртък, 30 Юни 2011 17:54

Сексът и градът...само, че в Мадрид и по български

От Витаминаспорт
Оценете статията
(5 оценки)
fofo: PETRA fofo: PETRA
Къде могат да отидат повече от 4 приятелки, които искат да се насладят на храната, да се освежат с питие или просто да прекарат няколко часа в клюки и смях? Отговорът за живеещите в Мадрид (не само българи, но и испанци, румънци, екваторианци, италианци...) е "Таверна Булгара". И имайте предвид, че това съвсем НЕ е платен репортаж. По-скоро нещо като възхвала на сърмичките, айрянчето, приятната компания, характера на българина, неговата трудолюбивост, находчивост и чудесно чуство за хумор...и нашата дамска компания в стил "Сексът и градът", където не липсваше ни бебето, ни бабата, ни страхотните аксесоари! Елате ни вижте, хайде не се притеснявайте!?
Уханието на сърмичките с лозови и зелеви листа, направо провокира замайване у някои от гладните за родни "манджички" главни героини в тази история. Здравословното ни меню не TB-11можеше да мине без страхотната овчарска салата, както и пилешко месце на скара! Сиренето в гювече пък си е цяло "творение на изкуството". Също като момичетата - бижута!

На такава сбирка, най-добре говорят фотографиите! Някой да се е опитал да вземе думата на жена?! Да, знам - мисията невъзможна!За това хич не се опитвам да пресъздам изговореното пред натрупаната с вкусни българси ястия, маса. Само ще ви пропомня, че никак не е трудно за изживеета същата гастрономическа емоция.

 

Трябва да отговоряте на две важни условия - да живеете (или да гостувате) в Мадрид и да сте почитател на добрата кухня. Останалото - просто пускате в "гугъл" следния адрес: Avda. Peña Prieta 82 или направо влизате в модерно изработения интернет сайт на "Таверна Булгара"- www.taberna-bulgara.com - останалото е приказка! Ми да, особено като ти направят 10% отстъпка като ВИП-клиент...стига предварително да си направил карта за целта (като нашата Деси).

 

Хиляди благодарности на героините в този кратък здравословно-гастрономически сериал - Деси Иванова, Катя Иванова, Камелия Живова, Елена Петрова, Галя Димитрова, Елисавета Шидерска-Христова и бебето Адриана Хил Иванова.

TB-66

TB-55

TB-77

TB-33

TB-88

И накрая, но не на последно място по важност, най-главният герой в нашата история - бебето Адриана Хил Иванова в ръцете на леля Карамелчо, похапвайки здравословно мляко!

TB-99

Add comment