Анкета

Как се мотивирам за спорт?
 
Банер

Регистрация

Банер
Банер

Автори

Приятели

Вие сте тук:Начало»Условия за ползване - Vitamina Sport


Условия за ползване на www.vitaminasport.bg


Собственост и право на ползване

Настоящият сайт е собственост на Елисавета Шидерска-Христова. Съдържанието му и технологиите използвани в него са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички видове текстови, графични, фото и видео материали публикувани в сайта са собственост на Елисавета Шидерска-Христова, освен ако не е посочено нещо друго.

Допуска се използването на текстови и фото материали от този уебсайт, най-рано 24 часа след публикуването им, при задължителното условие, че се посочи източника и се добави препратка към www.vitaminasport.bg. Премахването на знаците за търговска марка или принадлежност на друго право, независимо дали носителят им е vitaminasport.bg или трета страна, е възможно само след изрично предварително съгласие от страна на собственика. Поставянето на връзки (препратки) към материали на www.vitaminasport.bg е свободно.


Отговорности

Екипът на vitaminasport.bg работи за поддържане на възможно най-вярна и актуална информацията в сайта. Въпреки това не са изключени пропуски или несъответствия. vitaminasport.bg не носи отговорност за:

1. Евентуални вреди, реални или въображаеми, възникнали или свързани с достъпа (или липсата на достъп) до сайта и използването на съдържанието на сайта.
2. Информацията, включена в сайтовете, към които vitaminasport.bg съдържа препратки, както и последиците от тяхното посещаване.

3. Мненията изразени във форуми и коментари.

4. Съдържанието на рекламите, публикувани на сайта.Конфиденциалност

Vitaminasport.bg е администратор на лични данни и се ангажира да предприеме всички възможни мерки за гарантиране неприкосновеността на личните данни, предоставени от потребителите на сайта, както и да не ги разкрива освен в случаите, когато са изискани от държавни органи или длъжностни лица, оправомощени със закон да изискват и събират информация съдържаща лични данни и при спазване на нормативно установения ред.

Поради естеството на Интернет като глобална среда, не винаги обменът на информация може да бъде напълно защитен и гаранции не могат да бъдат дадени, че някаква част от информацията няма да попадне у неоторизирани лица. Също така, никоя система не е абсолютно сигурна и 100% защитена от нападение на хакери или манипулиране на данните.

С цел подобряване и усъвършенстване на предоставяните услуги vitaminasport.bg регистрира и обработва данни за посещенията на сайта (IP адрес, информация за уеб браузъра, операционната система, посетените страници и др.). Vitaminasport.bg използва услугите и на трети страни като Google.

За събираната от тях информация и начина на обработка, моля посетете следните страници:

http://www.google.bg/privacy.html
http://www.google.com/privacy_ads.html

Vitaminasport.bg може да предоставя статистическа информация за посещенията на сайта и обобщени демографски характеристики на аудиторията на свои контрагенти (клиенти, рекламни агенции).Други

Vitaminasport.bg си запазва правото да търси обезщетение за евентуални вреди и претенции на трети страни, следствие от нарушаването на настоящите условия за ползване и/или нерегламентирано използване услугите на сайта.


За всички неуредени с настоящите условия въпроси се прилага действащото българско законодателство.


Отварянето на страници на сайта и/или следването на препратки в него представлява декларация от страна на потребителя, че е запознат, приема и се задължава да спазва настоящите настоящите условия за ползване.

 

Търсене

Банер
Банер
Банер